Soul Kitchen

Kim Vercoutere en Tine Tomme koken al jaren plantaardig en suikervrij, met biologische ingrediënten die zo vers en lokaal mogelijk zijn. In dit basiskookboek verwoorden ze hun visie met simpele recepten die door het hele gezin gewaardeerd worden. Tegelijk kom je alles te weten van hun filosofie over de producten die ze gebruiken.

Eenvoudig, vegan en gezond koken is hun motto!

Hier te koop

Voedingsadvies

Je kunt bij mij terecht voor algemeen privé advies rond gezonde en volwaardige voeding. Ik bekijk je elke persoon afzonderlijk (conditie en constitutie) want iedereen is uniek en heeft verschillende noden.

Ik ben gespecialiseerd in vegan voeding met een grote kennis rond zwanger worden – zijn en voeding voor-tijdens en na de bevalling voor zowel moeder als kind.

In een notedop kan je bij mij terecht voor deze thema’s:

• Fertiliteit
• Voeding tijdens de zwangerschap
• Gezonde babyvoeding
• Gezonde kindervoeding
• Algemeen voedingsadvies
• Basiskooklessen

Voor een consultatie betaal je 75 euro. Een consultatie duurt al snel anderhalf uur, je ontvangt een bundel met theorie en receptjes, handige tips en tricks en begeleiding via mail gedurende drie maanden na je consult.

Kookles

Wil je graag omschakelen van een klassiek(er) eetpatroon naar een gezonde manier van leven? Dan kunnen enkele basiskooklesjes heel nuttig zijn.

We spreken op voorhand af wat we die les zullen klaarmaken. Je krijgt heel wat achtergrond en tips mee tussendoor en achteraf kan je uiteraard overal van proeven.

De recepten krijg je ook mee naar huis, zodat je nadien zelf aan de slag kunt.

Duur: 2-2.30 uur

Prijs: €125

Neem zeker een balpen en notitieblok mee!