Labelstress

Labelstress

Labels… Je kent ze wel, hier staan ze op brooddozen, drinkflessen, etiketten van jassen, mutsen, snackdoosjes, fruitdozen, … Ik koop zelf zo weinig mogelijk voeding aan in aparte verpakkingen, dus moet ik de koekjes, nori, pannenkoeken, gebakjes, rozijnen en ander gedroogd fruit ergens in opbergen zonder het risico om wekelijks enkele doosjes te missen 🙂

Dus ging ik sedert mijn eerste schoolgaande dochter op zoek naar DEGELIJKE labels. De zoektocht naar goede labels, die voldoen aan mijn voorwaarden, was niet simpel. Ik vond gelukkig een webshop die aan alles voldeed: Labelstudio.

Wat vind ik persoonlijk belangrijk?

Prioriteit

  • Ik wou labels die ook in de vaatwas mogen zonder dat ze loskomen, verbleken of kapot gaan.
  • Wat ik ook belangrijk vind, is dat de gebruikte inkt onschadelijk is voor mijn kindjes. De jongste durft namelijk nog steeds haar potjes na het eten in haar mond te stoppen. Ik maak mezelf wijs dat dat komt doordat de maaltijden die ze meekrijgt naar school gewoon veel te lekker zijn 🙂

Mooi meegenomen

  • De mooie lettertypes. Mijn favoriet? De ‘cinnamon cake’!
  • Een scala aan toffe symbooltjes. Mijn dochters mochten zelf kiezen.

De jongste koos als kleurtje roze, geen fel- maar lichtroze. Heel belangrijk volgens haar.

Ze koos eerst het lieveheersbeestje als symbool, maar besliste op de valreep (lees: 2 seconden voor ik op ‘bestelling afronden’ klikte) dat ze toch liever een eendje wou. Zo gevraagd, zo gedaan.

De oudste koos dan voor de kleur rood met hartjes. Ik teken altijd hartjes op de zakjes of briefjes die ik aan de meisjes meegeef, zodat ze weten dat ik altijd aan hen denk. Nu koos ze zelf                     voor hartjes, “want dan zie ik dat jij altijd aan me denkt, mama.” *smelt*

  • Verschillende lettergroottes. Dit vind ik zeer handig. De voornaam van de kids zet ik groot, dat is het belangrijkste. De achternaam mag er ook op, wel een pak kleiner.
  • Er bestaan ook verschillende formaten stickers en je kunt er zelfs ronde stickers vinden.

De keuze om te bestellen bij Labelstudio was dus snel gemaakt!

 

 

Goed nieuws: bestellingen met code HOHOHOFREESEND worden gratis verzonden  (t.e.m. 6/1/2019)!

 

Nog beter nieuws: ik mag 5 gratis setjes medium plaklabels weggeven! Doe mee op mijn Instagram (kim_vercoutere) of via mijn facebookpagina (Gezondheidscoach Kims green life) en maak kans op deze leuke prijs!

 

 

 

Een reactie achterlaten